Directorul web gratuit Backlinks.ro iti da posibilitatea de a obtine rezultate bune in Google, oferindu-ti pagerank gratis.
Gazduire web Romania

   Director Web Inscrie gratis url in director!
De ce sa te inscrii? Pentru ca 1 link pe directorul web BackLinks.ro poate aduce site-ul tau in primele pagini ale gigantului Google


Bine ai venit pe Backlinks.ro. Navigare Placuta!
Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

TIMAR AUDIT dispune de o echipa al carei principal scop este sa va tina departe de hatisul fiscal si sa va ofere linistea de care aveti nevoie pentru a va desfasura activitatea in bune conditii. Asiguram servicii profesionale in domeniile: organizarea si asigurarea contabilitatii de gestiune si financiare; consultanta financiar-fiscala; resurse umane; audit intern; audit financiar si servicii conexe; cenzorat; certificare situatii financiare anuale; expertize contabile dispuse de organele judiciare sau solicitate de personae juridice.
Suntem o societate de servicii profesionale de contabilitate si expertiza contabila, care acopera o gama larga de activitati financiar-contabile si asistenta pentru afaceri si management. Preluam asupra noastra, raspunderea privind organizarea si conducerea compartimentului financiar-contabil. Externalizarea compartimentului de contabilitate va poate reduce cu pana la 60% costurile alocate acestui serviciu.
SC TECHADMIN SRL oferă servicii complete pentru administrarea imobilului dumneavoastră și servicii complete de contabilitate pentru firma dumneavoastră:  Servicii complete de administrare imobil oferite de către administratori atestaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerul Educaţiei, Federaţia Asociaţiilor de Proprietari din Rom?nia şi de Primărie  ?ntocmirea computerizată a listelor de ?ntreţinere conform legilor ?n vigoare  Program de casierie  Menţinerea relaţiilor cu furnizorii de utilităţi şi servicii  ?ntocmirea situaţiilor financiar-contabile  Servicii de cenzorat  Servicii financiar-contabile și de gestiune a resurselor umane. Totul la tarife avantajoase, negociabile Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi. Tel. 0723.652.659 /0729.465.598 (Cristina Şerban Administrator) E-mail: office@techadmin.ro ; cristina@techadmin.ro Web site: www.techadmin.ro
@Toate drepturile rezervate 2020