Directorul web gratuit Backlinks.ro iti da posibilitatea de a obtine rezultate bune in Google, oferindu-ti pagerank gratis.
Gazduire web Romania

   Director Web Inscrie gratis url in director!
De ce sa te inscrii? Pentru ca 1 link pe directorul web BackLinks.ro poate aduce site-ul tau in primele pagini ale gigantului Google


Bine ai venit pe Backlinks.ro. Navigare Placuta!
Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Oferim servicii de outsourcing IT, servicii de mentenanta, servicii de help desk, monitorizare, solutii software, webdesign si webhosting.
Solutii si tehnologii - servicii externalizare IT&C, aplicatii la comanda, software, retelistica
Consultanta resurse umane, externalizare salarizare. Lasati specialistii nostri sa va ajute cu servicii salarizare de calitate!
Service calculatoare, depanare calculatoare, devirusare, service laptop, intretinere calculatoare pe baza de abonamente, mentenanta IT, externalizare servicii IT, web design si inretinere site-uri, oferite de SC DIMI POWER PC SRL
Suntem o firma de consultanta resurse umane din Sibiu, Transilvania, Romania si suntem specializati in oferirea de servicii de recrutare si selectie de personal (externalizarea serviciului de recrutare si selectie de personal) pentru pozitii de specialisti cu studii superioare, middle management si top management.
Ne ocupam cu Consultanta Mangeriala, ceea ce inseamna ca intervenim acolo unde companiile partenere doresc sa-si usureze organigrama prin externalizarea unui serviciu si cind doresc o coordonare mai buna la nivel managerial, prin auditare continua, perfectionare oportuna si interfata activa in activitatea interna dar si externa la nivel de cerinte legislative si masuri trasate de organisme abilitate.
Servicii IT Complete: externalizare de servicii IT, service calculatoare, consultanta IT, externalizare IT, service IT, web design, servicii IT Suntem specialisti in externalizare de servicii IT in Timisoara.
Service calculatoare Bucuresti va ofera configurare server linux, administrare retele, retele calculatoare, retele wireless, consultanta IT, externalizare IT la cele mai bune preturi si calitate profesionala.
Suntem o societate de servicii profesionale de contabilitate si expertiza contabila, care acopera o gama larga de activitati financiar-contabile si asistenta pentru afaceri si management. Preluam asupra noastra, raspunderea privind organizarea si conducerea compartimentului financiar-contabil. Externalizarea compartimentului de contabilitate va poate reduce cu pana la 60% costurile alocate acestui serviciu.
Service calculatoare pentru firme. Imbinam servicii hardware si software pentru a va pune la dispozitie solutii IT complete. Serviciile noastre: service calculatoare, instalare si configurare servere, infrastructura de retea, aplicatii web si magazine virtuale, site-uri, web design, SEO, web hosting, consultanta si asistenta tehnica.
ˇ Consultanta achizitii optimizata in baza necesitatilor; ˇ Instalare sisteme de operare, drivere, software, etc; ˇ Optimizare si intretinere sisteme; ˇ Asistenta tehnica remote, email, telefon; ˇ Testare periodica de functionare a calculatorului; ˇ Back-up, back-up restore si devirusari; ˇ Testare componente calculator; ˇ Diagnosticarea si ?nlocuirea echipamentelor deteriorate; ˇ Verificare si rezolvare probleme software;
Contabilitate Bucuresti - solutii de externalizare pentru problemele dumneavoastra de contabilitate. Suntem o echipa tanara, formata din profesionisti contabili cu o experienta semnificativa in contabilitate, taxe si impozite. Nu ne propunem sa fim cei mai mari dar ne propunem sa fim cei mai buni pentru clientii nostrii.
MetroNet ofera servicii de Externalizare IT , Outsourcing , Administrare Servere si Calculatoare , Securitate IT , VPN , Backup.
Mareste-ti vanzarile prin promovare, raportare, mercantizare! Te sustinem prin campanii complexe de: Promovare, Sampling/Degustare, Campanii SMS, Vanzari cu premii, Merchandising, Hostess, Participari la targuri si expozitii, Externalizare vanzari!
Servicii IT si Externalizare IT pentru firmele mici şi mijlocii , mentenanta it si interventii la cerere sau abonament lunar prin contract de prestari servicii IT
Furnizor specializat de externalizare resurse umane.Reduceti costurile prin oferta noastra de externalizare resurse umane.Transferati responsabilitatea apeland la firme de resurse umane specializate.Obtineti date corecte si coerente.
HyperCubic IT Outsourcing ofera servicii de mentenanta IT, suport de tip help-desk pe baza de abonament lunar de service. Strategia companiei HyperCubic se concentreaza pe furnizarea de solutii IT simple, eficiente si sigure. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a reorienta resursele materiale si umane catre business-ul principal prin estimarea si optimizarea bugetului alocat infrastructurii IT.
Creste profitul firmei tale cu ajutorul trainingului de vanzari facut de specialistii nostrii. Creste profitul prin consultanta in vanzari.
Agentie e publicitate, specializata pe segmentul de trade marketing si suport in vanzari. Externalizarea serviciilor de merchandising si promovare in-store. Servicii de mercantizare si promovare/promotii in-store, sampling, degustari, hostess, distributie pliante, drop-mail-ing, mystery shopping. Organizare evenimente corporate.
Oferim servicii de calitate in domeniul Resurselor Umane, administrare de personal si salarizare, ce se adreseaza in principal firmelor mici si mijlocii, care doresc externalizarea acestor servicii. Experienta noastra se bazeaza pe activitatea desfasurata in acest domeniu intr-o perioada de timp de peste 20 ani. Strategiile dezvoltate la firmele in care au fost aplicate au adus un plus de valoare business-ului.
Oferim servicii profesionale de contabilitate, externalizare resurse umane, administrare de personal, salarizare si consultanta in managementul resurselor umane, la preturi accesibile, in principal societatilor mici si mijlocii cu diferite obiecte de activitate (comert, prestari servicii, alimentatie publica. productie, constructii, turism, transporturi, consignatie), precum si persoanelor fizice autorizate, persoanelor care exercita profesii libere (avocati, notari, medici, ingineri), organizatiilor nonprofit,reprezentate etc.
Externalizare profesionista de calcul salarial si administrare de personal la cele mai corecte tarife. Naftan Catalin 0723582059 andrei@promodesk.ro
Firma specializata in externalizarea serviciilor IT. Oferim service pentru echipamente de tip desktop, laptop, netbook, monitoare, imprimante, multifunctionale si copiatoare.
Servicii IT pentru companii Oferim servicii it hardware si software complete, la un raport calitate/pret excelent. Abonamentele noastre includ urmatoarele servicii it: helpdesk, consultanta it, mentenanta it, service. 0314328681 www.rezolvit.ro
TehnoStore asigur?? o gam?? complet?? de lucr??ri ??i servicii ?Žn domeniul IT.
Oferim servicii de externalizare it pe baza de contract cu pret fix lunar. Daca aveti nevoie solutii it profesionale si rapide pentru problemele aparute la echipamentele IT, va putem pune la dispozitie serviciile noastre de externalizare IT
Servicii resurse umane, salarizare Servicii consultanta resurse umane, salarizare, payroll, HR, externalizare servicii, completarea REVISAL, evaluare angajati, inspector RU. 0755011040 www.hr-salarizare.ro
Pe greenbit.ro poti sa comanzi cele mai bune pachete de gazduire web. Preturile sunt foarte bune si atractive pentru toata lumea. Site-ul tau chiar are nevoie de un host de calitate.
@Toate drepturile rezervate 2020