Directorul web gratuit Backlinks.ro iti da posibilitatea de a obtine rezultate bune in Google, oferindu-ti pagerank gratis.
Gazduire web Romania

   Director Web Inscrie gratis url in director!
De ce sa te inscrii? Pentru ca 1 link pe directorul web BackLinks.ro poate aduce site-ul tau in primele pagini ale gigantului Google


Bine ai venit pe Backlinks.ro. Navigare Placuta!
Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Consultanta europeana pentru fonduri europene, fonduri structurale si fonduri nerambursabile, feadr, pndr.
Sortimentul de servicii oferite, la nivel national, de catre SC Consult Investment SRL cuprinde: I. Consultanta Accesare Fonduri Europene Nerambursabile POS - CCE, POR, PNDR. II. Cursuri / Traininguri Personalizate la Sediul Clientilor pe diverse domenii de activitate. III. Studii de Piata / Consultanta in Marketing. * Contact: - Telefon: 0257/262708, 0727447022, 0721914670, 0770859725. Fax: 0257/212045. Email: office@consultinvestment.ro.
Firma de consultanta care vine in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii: ?ntocmirea studiilor de fezabilitate; ?ntocmirea planului de afaceri; ?ntocmirea cererii proiectului de finanţare nerambursabil; Servicii de management de proiecte in perioada de implementare a proiectului;
Agri News prezinta zilnic stiri din agricultura si industria alimentara din Romania. Nouatati despre subventii,pndr,legumicultura, pomicultura, cereale.
@Toate drepturile rezervate 2020