Directorul web gratuit Backlinks.ro iti da posibilitatea de a obtine rezultate bune in Google, oferindu-ti pagerank gratis.
Gazduire web Romania

   Director Web Inscrie gratis url in director!
De ce sa te inscrii? Pentru ca 1 link pe directorul web BackLinks.ro poate aduce site-ul tau in primele pagini ale gigantului Google


Bine ai venit pe Backlinks.ro. Navigare Placuta!
Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Am creat acest blog, din dorinta de a descoperi noi "placeri" ale inernetului. In acest blog voi posta poezii si proza, scrise de mine. Nu sunt o scriitoare, doar imi exprim bucuriile si nemultumirile, ideile si sentimentele in scris. Astept comentariile voastre, sa vorbim si sa ne cunoastem mai bine.
Sursa ta zilnica de buna dispozitie. Un blog personal in care puteti gasi poezii, "proza" si intamplari de zi cu zi
Arta de a trai, poezii, proza si multe altele
Magazin online de carte noua foarte bine structurat si aprovizionat, aici poti gasi peste 2.000 de titluri de la peste 50 de edituri din Romania.
Mihail Sadoveanu este considerat cel mai mare prozator roman din toate timpurile, fiind numit de Geo Bogza "Stefan cel Mare al literaturii romanesti".
Un blog personal pe care am postat poezii, proza, roman s.f., volum de poezii si multe fotografii
poezie, meditatii, creatii literare personale, ganduri
BoomLIT, proiect infiintat in august 2010, este un portal online cu inscriere libera, ce ofera stiri, interviuri, articole, recenzii, anchete si alte materiale ce tin de domeniul cultural, in special de literatura.
impresii si expresii. blog cu si despre literatura
Vrei s?? devii autor Opera din 10 motive: 1.Promov??m tinerii scriitori; 2.Elimin??m inconvenientele de pre??, calitate, dezinteres ?Žnt??lnite la celelalte edituri; 3.Promov??m servicii editoriale de calitate bazate pe competen????, seriozitate ??i pasiune pentru carte; 4.La Opera g??se??ti ?Žn??elegere, pricepere ??i o echip?? t??n??r??, viitorii t??i prieteni ; 5.Vrem s?? transform??m cartea din marf?? ?Žn pa??aport pentru autor ??i prieten nedesp??r??it pentru cititor; 6.Promov??m at??t autorii care public?? la Editura Opera c??t ??i autorii publica??i la alte edituri prin partenerii media afilia??i editurii; 7.Noi g??sim ?Žntotdeauna solu??ii la problemele tale, fie c?? e vorba de simple sfaturi sau de editare de carte, prefa????, cronic??, recenzii,etc.; 8.Te ajut??m s?? ?Ž??i croie??ti drum ?Žn h????i??ul literaturii contemporane; 9.????i evalu??m posibilit????ile ??i aptitudinile ??i ?Ž??i elimin??m caren??ele de simbol, stil, expresie ?Žn oper??; 10.????i red??m ?Žncrederea ?Žn statutul de scriitor.
Despre oameni, muzica, versuri, proza, arta, natura etc.
@Toate drepturile rezervate 2020