Directorul web gratuit Backlinks.ro iti da posibilitatea de a obtine rezultate bune in Google, oferindu-ti pagerank gratis.
Gazduire Web hosting
De Ce sa te inscrii ? Pentru ca 1 link pe directorul web LinkPedia.ro poate aduce site-ul tau in primele pagini ale gigantului Google

Bine ai venit pe Backlinks.ro. Navigare Placuta!
Cauta in director:
Titlu: Liviu Andrei- Scriitor si Jurnalist
Descriere Liviu Andrei scriitor si jurnalist a publicat prima sa carte la 22 de ani.Acum are dosarul pregătit pentru Uniunea Scriitorilor. Mai e nevoie doar de o carte, iar ea este deja ?n lucru. Paraidis. Literatură de cuţit e numele ei şi va ieşi din tipar p?nă la finele anului, promite Liviu. Am o vorbă, anul şi cartea. Asta se cere. Mi-ar plăcea ca cineva să-mi judece vorbele astea, dar n-are nimeni curajul, măturiseşte autorul. Dar Liviu nu merge doar pe drumul prozei. Este parte din echipa Teleuniversitatea TV Craiova, unde realizează mai multe emisiuni, printre care Verba Volant şi Reportajul săptăm?nii. Cu jurnalismul de televiziune s-a ?nt?lnit şi la Bucureşti, unde a colaborat cu Cosmos TV, ca reporter şi scenarist de sitcomuri.

Cuvinte Cheie: Liviu Andrei scriitor jurnalist
URL: http://www.liviuandrei.ro
Clickuri: 542
Adaugat: 15-06-2009
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
All right reserved. Backlinks