Directorul web gratuit Backlinks.ro iti da posibilitatea de a obtine rezultate bune in Google, oferindu-ti pagerank gratis.
Gazduire web Romania

   Director Web Inscrie gratis url in director!
De ce sa te inscrii? Pentru ca 1 link pe directorul web BackLinks.ro poate aduce site-ul tau in primele pagini ale gigantului Google


Bine ai venit pe Backlinks.ro. Navigare Placuta!
Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

PENSIUNEA PAPPACABANA, situata in comuna Rucar, satul Satic, judetul Arges, inaugurata la 01.februarie.2007 si clasificata la 3 flori , reprezinta o noua locatie destinata Turismului de Afaceri, dar si Turismului de Familie.
Comuna Tasca din judetul Neamt, compusa din satele Tasca, Hamzoaia, Secu, Neagra si Ticos Floarea
Comuna Pipirig din judetul Neamt, compusa din satele Pipirig, Boboiesti, Leghin, Stinca, Pitiugeni, Dolhesti, Pluton
Satul Brates din comuna Tarcau, judetul Neamt cel mai relaxant loc unde se poate face o excursie
Comuna Damuc Judetul Neamt - Administratie invatamant si multe alte informatii despre comuna Damuc
Comuna Podoleni judetul Neamt - Informatii comuna Podoleni Jud. Neamt
Comuna Zanesti - judetul Neamt in apropierea orasului Piatra Neamt
Humulesti, Comuna Humulesti Piatra Neamt, poze, detalii si istoric despre Humulesti - Satul natal al lui Ion Creanga
Satul Ardeluta din comuna Tarcau, judetul Neamt cel mai relaxant loc unde se poate face o excursie.
Casa Memoriala Iulia Halaucescu din Comuna Tarcau Judetul Neamt.Iulia Halaucescu se naste la 31 martie 1924 ,in comuna Tarcau,judetul Neamt,intr-o familie cu vechi traditii preotesti.
Portalul Bihor.ro va prezinta galerii foto din comuna Sacuieni judetul Bihor.Mestesuguri si arta populara
Pensiunea Norica este situata in comuna Gura Raului, comuna care face parte din salba celor mai vechi, frumoase si instarite asezari ce alcatuiesc Marginimea Sibiului, la 18 km de Sibiu in directia Sebes (Cristian, Orlat, Gura Raului).
Daca v-ati hotarat sa petreceti un minunat concediu in Muntii Apuseni, pe valea Ariesului, unul dintre cele mai bune locuri in care sa va opriti si sa va cazati este comuna Albac, unde aproape de centrul localitatii se afla Pensiunea Lenuta.
Bicazu Ardelean este locul ales a fi asezat la limita dintre Moldova si Ardeal, fiind prima comuna din Transilvania. Din acest motiv varietatea de mancaruri imbina retete traditionale moldovenesti si ardelenesti. Situat intre Muntii Tarcaului, Muntii Hasmasului (Cheile Bicazului, Lacu Rosu, Muntii Suhard) si Masivul Ceahlau, pe teritoriul comunei este si singura cale de acces auto pana la cota 1700, zona fiind impanzita de izvoare de apa minerala carbogazoasa
Hemoroizi sunt o afectiune destul de comuna si este estimata ca afecteaza aproximativ 1% -3% din populatia romaniei.
GEOASSET deruleaza in judetul Bihor, comuna Budureasa, un proiect investitional de mare amploare. Proiectul Budureasa are ca principal obiectiv exploatarea in cariere a zacamintelor de brucit, prin utilizarea unor tehnologii performante de inalta productivitate si care asigura, totodata, protectia ecosistemelor si conservarea biodiversitatii in zonele de exploatare si in vecinatatea acestora.
Situată ?n comuna Sălciua, pensiunea Larix este aşezată pe malul r?ului Arieş ?ntr-un bazinet depresionar situat ?ntre Munţii Trascăului şi Muntele Mare. Varietatea reliefului carstic, prin spectaculozitatea sa, numeroasele rezervaţii naturale prezente ?n zonă precum şi caracteristicile climatice asigură un peisaj pitoresc şi unic,deosebit de atractiv din punct de vedere turistic.
Cimitirul Pace Voua este situat in comuna Magurele, Ilfov in apropierea cartierului Rahova din Bucuresti. Cimitirul dispune de tot ceea ce este necesar in vederea efectuarii ritualului inmormantarii. La cimitirul Pace Voua beneficiati de cruci, cavouri, locuri de veci si lucrari funerare.
Comuna Valea Chioarului se situează ?n partea de sud-vest a judeţului Maramureş făc?nd parte integrantă din zona etnografică Chioar.
Comuna Boiu Mare se află ?n sudul judeţului Maramureş, pe drumul judeţean Mesteacăn - T?rgu Lăpuş. Cu o populaţie ?n jur de 1300 locuitori.
Pensiunea Agnes ofera cazare in Durau in conditii exceptionale la preturi pentru toate buzunarele in camere duble cu baie proprie sau comuna. Facilitati: bucatarie echipata complet, foisor, gratar, pastravarie proprie, salon echipat audio-video cu masa de biliard.
Comuna Dele?™ti este situat?? la 17 km de municipiul Vaslui, ?®n partea de sud-vest a Podi?™ului Central Moldovenesc, fiind str??b??tut?? de r??ul Buda.
Ora??ului Liteni este localizat ?®n sud-estul jude??ului Suceava, la confluen??a r??ului Suceava, cu r??ul Siret.
Plite incorporabile ieftine. O solutie pentru bucatariile mici ar fi plitele incorporabile. Din categoria electrocasnice plitele incorporabile sunt cele mai folosite, gatitul fiind cea mai comuna activitate.
Pentru abonamente: Ionuţ RUSE – comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, cod 917025 ionut@axa.info.ro
Primaria Dorna Arini implementeaza proiectul Dezvoltare resurse umane ??i me??te??uguri ?®n comuna Dorna Arini, jud. Suceava si ofera Formarea a unui numar de 60 de persoane in urmatoarele meserii: Zidar ?€“pietrar ?€“tencuitor, Timplar universal, Mestesuguri.
??n calitate de primar al comunei Papiu Ilarian, adresez un sincer bun venit ?®n numele comunit????ii acestei comune.
Comuna Gradistea face parte din judeţul Braila si este situata in partea de nord-vest, la poarta Baraganului, fiind asezata pe malul stang al raului Buzau pe soseaua nationala Ramnicu Sarat-Braila.
Pensiunea La Mihai este situata in Judetul Tulcea, Comuna Murighiol sat Uzlina si este baza ideala pentru a explora Delta Dunarii si lacurile din apropiere, canalele, ghiolurile si diferite locuri de pescuit din aceasta zona.Pensiunea este compusa din 6 cabane a cate 2 camere fiecare(dormitor si sufragerie), capacitate maxima de cazare 24 de persoane.
@Toate drepturile rezervate 2020