Directorul web gratuit Backlinks.ro iti da posibilitatea de a obtine rezultate bune in Google, oferindu-ti pagerank gratis.
Gazduire web Romania

   Director Web Inscrie gratis url in director!
De ce sa te inscrii? Pentru ca 1 link pe directorul web BackLinks.ro poate aduce site-ul tau in primele pagini ale gigantului Google


Bine ai venit pe Backlinks.ro. Navigare Placuta!
Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Oferim servicii de fleet management in Bucuresti si in tara. Numai masini noi si fara insemne specifice. Clientul isi poate alege orice autoturism, precum si numarul de km pe care urmeaza sa il efectueze.
Total Fleet Solutions ofera prin pachetul Perpetuum, servicii de leasing operational si management de flote auto. Serviciile incluse in rata lunara: - Intretinere - Asigurari - Anvelope de schimb vara/iarna - Vehicul de inlocuire - Asistenta Rutiera
Inchirieri auto, leasing, leasing operational, leasing operational exclusiv, fleet management, vanzari auto, casa de expeditii.
Site prezentare al aplicatiei eParc. eParc este un sistem integrat de gestiune a parcului auto. eParc poate functiona independent sau ca un modul al ERP Manager Financiar.
Best regards ! FLORENTINA MARINESCU For more details please don't hesitate contact us: MGF RENT A CAR BUCHAREST ROMANIA Cell: +4 0723 508531 +4 0723 199379 Fax: +4 021 3453155 web: www.mgf-rent-a-car.ro email: office@mgf-rent-a-car.ro
Sistemul de monitorizare prin GPS se poate instala pe orice masina sau camion functionand in baza unui GPS si a tehnologiei GSM. Fiecare vehicol detine un sistem de monitorizare GPS ce este foarte usor de instalat si care comunica pozitia vehiciulului catre serverul aplicatiei utilizand reteaua GSM.
Servicii auto oferite de Autofleet. Depanare auto, servicii auto, tractari auto rapide si de calitate, atat in Bucuresti cat si in tara. Transport auto intern si international,rapid si sigur, realizat pe platforme de transport auto specializate.
PERPETUUM LEASING - Total Fleet Solutions este o companie specializata in Leasing Operational cu servicii incluse pentru autoturisme si autovehicule comerciale mici si medii (greutate maxim autorizata 3.5 tone), care va poate oferi si o gama larga de servicii care sa va asigure mobilitatea in afacerea pe care o conduceti (Administrare parc auto sau Management flote auto, Consultanta, intrega gama de servicii asociate achizitiei, exploatarii, administrarii si vanzarii autovehiculelor din parcul auto, Inchiriere auto, etc).
Monitorizare flota auto prin GPS,instalare gratis,fara taxe de conectare si alte taxe conexe.Soft dezvoltat de noi,cele mai avantajoase preturi si oferte in functie de numarul de masini.Pentru mai multe informatii vizitati-ne
Airportfleet.co.uk is a London's most reliable airport transfers minicab service
Serviciul permanent, disponibil pentru cazurile de urgenta: depanare, tractare, info trafic, info meteo, cazare, masina la schimb
De fiecare dat?? c??nd plec??m cu ma?™ina din Bucuresti ne bucur??m c?? am sc??pat de aglomera?›ie, dar avem o str??ngere de inima pentru c?? nu ?™tim ce ne rezerv?? drumul ?™i nu suntem convin?™i c?? avem posibilitatea s?? apel??m la cineva de ?®ncredere ?®n timp util, dac?? avem nevoie de pu?›in ajutor.
@Toate drepturile rezervate 2020