Directorul web gratuit Backlinks.ro iti da posibilitatea de a obtine rezultate bune in Google, oferindu-ti pagerank gratis.
Gazduire web Romania

   Director Web Inscrie gratis url in director!
De ce sa te inscrii? Pentru ca 1 link pe directorul web BackLinks.ro poate aduce site-ul tau in primele pagini ale gigantului Google


Bine ai venit pe Backlinks.ro. Navigare Placuta!
Cauta in director:

Rezultatele Cautarii:

Aer Conditionat Intretinere,Revizie,Service, aparate de aer conditionat orice model.
PREMIUM STAR SRL este o societate cu capital privat 100% romanesc, ce are ca obiect de activitate curatenia, igienizarea, si intretinerea spatiilor interioare si exterioare ale cladirilor private si publice, curatenie dupa constructor. Conducerea firmei, fiind tanara, vine pe piata cu o gama variata de servicii ce pun accentul pe profesionalism, seriozitate si calitate. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea serviciilor PREMIUM STAR.
Oferim servicii profesionale de curatenie la cele mai competitive preturi: curatenie birouri, curatenie generala, curatenie in timpul constructiei, curatenie dupa constructor, igienizare spatii comerciale, igienizare locuinte, curatenie dupa petreceri, servicii de alpinism utilitar
Clinica stomatologica Imperial Dent,implant dentar, fatete ceramice, cosmetica dentara, albire dentara, ortodontie, pedodontie, urgente stomatologice.
Deratizare , Dezinsectie , Dezinfectie , Ignifugare , igienizare , subsoluri , blocuri , gradinite , scoli ,
Asiguram servicii de curatenie la domiciliu dar si pentru sedii de firma.Programele noastre de curatenie se pot adapta fiecarei solocitari ,curatenia putandu-se efectua atat in timpul programului dumneavostra cat si dupa terminarea lui.
Oferim servicii de igienizare aer conditionat. Neglijarea intretinerii aparatului de aer conditionat duce la cresterea energiei electrice si scaderea randamentului. Pentru a preveni astfel de probleme apelati cu incredere la serviciile noastre.
Website-ul este un magazin online de obiecte sanitare şi sisteme SPA, care fac din actul de spalare-igienizare o experienta meritorie si ofera relaxarea ca o solutie cuprinzatoare.
Echipele noastre vor interveni in cel mai scurt timp pentru a solutiona oricare dintre solicitarile dumneavoastra legate de aparatul de aer conditionat, in Bucuresti si nu numai.
Misiunea noastra este sa oferim servicii si produse de cea mai buna calitate in pachete cat mai complete care sa raspunda oricaror necesitati si cerinte ale clientilor nostri. Punem accent pe cunostintele si specializarea continua a membrilor echipei si pe nivelul inalt de tehnologie pe care il avem la dispozitie.
Curatenie generala cu frecventa lunara - saptamanala/de intretinere pentru toate tipurile de spatii: hale industriale, spatii publice, depozite, sedii de firme si institutii, etc. Servicii de cleaning, igienizare si dezinfectare adecvate.
Derarom solution presteaza activitati profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Suntem acreditati PMB si certificati ISO pentru activitatile de igienizare prestate.
Service aer conditionat Timisoara va ofera montaj aer conditionat si reparatii aer conditionat pentru orice marca sau model de aer conditionat.
Acarom oferă servicii profesionale de igienizare DDD (deratizare, dezinsecție, dezinfecție) ?n mai multe zone ale țării: București, Brașov, Prahova, Iași, Suceava, Botoșani, Constanța, V?lcea etc.
Descriere Service aer conditionat Braila va ofera montaj aer conditionat si reparatii aer conditionat pentru orice marca sau model de aer conditionat.
Service aer conditionat Cluj va ofera montaj aer conditionat si reparatii aer conditionat pentru orice marca sau model de aer conditionat.
Firma noastra va ofera service aer conditionat, intretinere aer conditionat, igienizare aer conditionat rapid si eficient.
Firma Tehno Food comercializeaza:cutite si masate profesionale,sorturi si manusi din zale,incaltaminte de protectie,perii igienizare,raclete tras apa,plasa elastica,fierastraie abatorizare,carlige inox.
Service aer conditionat Giurgiu va ofera montaj aer conditionat si reparatii aer conditionat pentru orice marca sau model de aer conditionat.
Service aer conditionat Suceava va ofera montaj aer conditionat si reparatii aer conditionat pentru orice marca sau model de aer conditionat.
Firma noastra va ofera servicii si informatii complete pentru aparatele de aer conditionat, service aer conditionat, montaj aer conditionat si intretinere aer conditionat.
Refreshair ofera spray aer conditionat pentru curatare aer conditionat.OFERTA 2+1 GRATIS - Livrare GRATUITA.
VD&G Polaris, firma de salubrizare, presteaza pe raza municipiului Bucuresti si jud. Ilfov servicii complete de vidanjare, desfundare canalizare cu furtune de inalta presiune, spalare tubulatura canalizare, intretinere si reabilitare sisteme de canalizare, spalare si igienizare subsoluri
@Toate drepturile rezervate 2020