Directorul web gratuit Backlinks.ro iti da posibilitatea de a obtine rezultate bune in Google, oferindu-ti pagerank gratis.
Gazduire web Romania

   Director Web Inscrie gratis url in director!
De ce sa te inscrii? Pentru ca 1 link pe directorul web BackLinks.ro poate aduce site-ul tau in primele pagini ale gigantului Google


Bine ai venit pe Backlinks.ro. Navigare Placuta!
Cauta in director:

Titlu: HR VIRTUAL AGENCY
Descriere HR VIRTUAL AGENCY reprezinta un nou concept de asistenta in Resurse Umane, cu ajutorul caruia activitatile dvs. pot fi externalizate usor si rapid catre un consultant disponibil prin intermediul internetului. Agentia ofera suport in primul rand pe partea de recrutare si selectie, dar si in alte activitati de Resurse Umane. In acelasi timp, oferim si o serie de servicii secundare, precum creare site de internet, creare materiale grafice, traduceri, prelucrare date, activitati de secretariat. Pentru clientii din orasul IASI, aceste servicii pot fi oferite atat prin intermediul internetului, cat si direct la sediul firmei dvs.! Oferta de pret este personalizata in funcţie de solicitare. Pentru a obtine o estimare a costurilor, va rugam sa ne contactati. HR VIRTUAL AGENCY - Servicii online de asistenta in Resurse Umane, doar la un click distanta!

Cuvinte Cheie: agentie resurse umane firma resurse umane servicii de resurse umane asistent virtual
URL: http://www.hr-va.ro
Clickuri: 417
Adaugat: 30-11-2011
PageRank
DMOZ No
Yahoo! Directory No
Yahoo! Backlinks
@Toate drepturile rezervate 2020